Lideri pentru Justiţie prin ochii generației 5

Ne-am înscris în program din dorința de a-i întâlni pe cei pasionați de domeniul juridic, alături de care să luăm frâiele schimbării sistemul de justiție din România.

Ajunși pe tărâmul LfJ, ne-am înfruptat din bunătățile pe care echipa organizatorilor și formatorilor – dl. Geissler, Doru, Andrei, Suzana, Mihai, Codru, Marian, Cosmin și Simona – ni le-au transmis cu tâlc. Cu ajutorul lor, pe parcursul sesiunilor de trpoza grupaining am învățat să conturăm viziuni, să-i cunoaștem pe oamenii cu care lucrăm, să creăm o relație cu publicul atunci când ținem un discurs, să gestionăm schimbările și să transformăm ideile în proiecte.

Nu fără bucurie am realizat că împărtășim aceleași valori și că ele stau la temelia mesajului pe care generația noastră îl transmite. Justiția din România lui 2014 nu este o zână imaculată, însă a început și continuă să își dezbrace cu determinare hainele mai puțin curate. Hai să promovăm și realizările justiției!

Sub motto-ul creștem încrederea în sistemul de justiție din România am conturat două proiecte pe care urmează să le implementăm – primul, prin care popularizăm bunele practici din sistem, iar cel de-al doilea, prin care le arătăm justițiabililor ce instrumente le pune la îndemână sistemul.

 

Pe viitor ne propunem să promovăm valorile echipei noastre în mediile cu care intrăm în contact, să construim proiecte împreună și să împărtășim entuziasmul frâielor schimbării în sistemul de justiție din România.

 

 

Anca Vlăduță, vice-președinte Asociația Salvați Bucureștiul; Cezara Grama, membru Expert Forum; Bogdan Vasile, avocat SCA Stoica & Asociații │ Absolvenți Lideri pentru Justiție 2014 (Generația 5)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s